|
|
Registros recuperados : 18 | |
15. | | PIMENTEL, M. M.; RODRIGUES, J. B.; FUCK, R. A.; MACHADO, N. Idade U-Pb em zircoes do metarriolito da sequencia vulcano-sedimentar de Ipora, oeste de Goias. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE GEOQUIMICA, 4., [1993, Brasilia, DF]. Volume de resumos expandidos. Brasilia: Sociedade Brasileira de Geoquimica, 1993. p.259-261. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
| |
16. | | RODRIGUES, J. B.; TADEI, W. P.; DIAS, J. M. C. S. A study of the larvicidal activity of Bacillus sphaericus on vectors of malaria in Amazonia. In: ANNUAL MEETING SOCIETY FOR INVERTEBRATE PATHOLOGY, 29., INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON BACILLUS THURINGIENSIS, 3., 1996, Cordoba, Espanha. Program and abstracts. Cordoba: Universidad de Cordoba, 1996. p.68. Resumo Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
17. | | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; CUNHA JUNIOR, A.; ALMEIDA, B. C. S.; RODRIGUES, J. B.; ARELLANO, D. B.; GODOY, H. T.; MEINHART, A. D.; PARIS, L. D. de; SGARBIERI, V. C. Effects of dietary flaxseed oil with or without products with antioxidant properties on pig performance, carcass characteristics, meat quality and oxidative stability. doi:10.1071/AN21458 Animal Production Science, 12 Aug. 2022. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
18. | | CRUZ, A. G.; CADENA, R. S.; CASTRO, W. F.; ESMERINO, E. A.; RODRIGUES, J. B.; GAZE, L.; FARIA, J. A. F.; FREITAS, M. Q.; DELIZA, R.; BOLINI, H. M. A. Consumer perception of probiotic yogurt: performance of check all that apply (CATA), projective mapping, sorting and intensity scale. Food Research International, v. 54, n. 1, p. 601-610, Nov. 2013. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
Registros recuperados : 18 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. | | RODRIGUES, J. B.; TADEI, W. P.; DIAS, J. M. C. S. A study of the larvicidal activity of Bacillus sphaericus on vectors of malaria in Amazonia. In: ANNUAL MEETING SOCIETY FOR INVERTEBRATE PATHOLOGY, 29., INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON BACILLUS THURINGIENSIS, 3., 1996, Cordoba, Espanha. Program and abstracts. Cordoba: Universidad de Cordoba, 1996. p.68. ResumoBiblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
2. | | CRUZ, A. G.; CADENA, R. S.; CASTRO, W. F.; ESMERINO, E. A.; RODRIGUES, J. B.; GAZE, L.; FARIA, J. A. F.; FREITAS, M. Q.; DELIZA, R.; BOLINI, H. M. A. Consumer perception of probiotic yogurt: performance of check all that apply (CATA), projective mapping, sorting and intensity scale. Food Research International, v. 54, n. 1, p. 601-610, Nov. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
3. | | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; CUNHA JUNIOR, A.; ALMEIDA, B. C. S.; RODRIGUES, J. B.; ARELLANO, D. B.; GODOY, H. T.; MEINHART, A. D.; PARIS, L. D. de; SGARBIERI, V. C. Effects of dietary flaxseed oil with or without products with antioxidant properties on pig performance, carcass characteristics, meat quality and oxidative stability. doi:10.1071/AN21458 Animal Production Science, 12 Aug. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|